MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK

timthumb

A műanyag nyílászáró üvegezése és vasalata, valamint a színes fóliáknak köszönhető széleskörű színválasztékunk mindig a Megrendelő helyszíni és egyedi igényei alapján kerülnek kiválasztásra.űanyag nyílászáró termékeinket a csúcsminőségű német nagy keménységű PVC alapanyagból, szigorú előírásoknak megfelelve, általában fehér színben, valamint közel 40 színben elérhető, UV álló Renolit mintával gyártatjuk.

Cégünk kizárólag magas minőségű nyílászárók kis és nagykereskedelmi értékesítésével, szerelésével, javításával foglalkozik. Az általunk forgalmazott minőségi műanyag nyílászárók rendelhetők alumínium borítással is, melynek előnye, hogy magas fokú védelmet, így hosszú élettartamot biztosít a nyílászárónak. Továbbá egyedi RAL színekre festve is igényelhető a műanyag nyílászáró.

Műanyag nyílászárók szigetelése

Napjaink leggyakoribb elvárása a nyílászárókal szemben, beleértve a műanyag nyílászárókat is a megfelelő hőszigetelés. A nem korszerű, rosszul szigetelő nyílászárók különböző nem kívánt hatásokat eredményezhetnek.

  • nem megfelelő komfortérzet,
  • érezhető hidegbeáramlás
  • levegő-beáramlás az ablak felöl a nem megfelelő tömítettség miatt
  • és nem utolsó sorban magasabb fűtésszámla.

Milyen egy jó nyílászáró?

1.) Műanyag nyílászáró kiválasztásánál fontos a profil falvastagsága, mely a megfelelő statikai stabilitást biztosítja, valamint a hőingadozás következtében bekövetkezendő deformációktól is védi a szerkezetet.

Nyílászáró termékeink mérete mindig igazodik a különböző, egyedi elvárásokhoz, körülményekhez. Cégünk kizárólag a szigorú előírásoknak is megfelelő, tanúsítvánnyal rendelkező, minősített termékeket kínálja az Ön számára.

2.) A megfelelő műanyag nyílászáró kiválasztásánál a profilválasztás mellett fontos az ablakok hőátadási tényezője, itt a minél kisebb érték jelzi a jobb hőszigetelő képességet.

Nyílászáró termékkínálatunkban az öt légkamrás profiltól, egészen a 90 mm-es 6 légkamrás profilokig megtalálhatóak a kivételes hőszigetelő tulajdonsággal bíró műanyag nyílászáró termékcsaládok, melyek 3 rétegű, meleg peremes hőszigetelő üvegezéssel teljesítik akár a passzív ház szigorú előírásait is.

A szárnyak megjelenése különböző lehet, így tökéletesen illeszkedik az építmény arculatához és az egyedi igényekhez.

3.) Hangszigetelés területén is kimagasló értékekkel rendelkeznek a műanyag nyílászáró termékeink, hiszen hangszigetelő képességük 32dB-45dB, ami így képes a külső hangokat szinte teljesen kizárni.

A műanyag nyílászáró üvegezése, vasalata, valamint a színes fóliáknak köszönhető széleskörű színválasztékunk mindig a Megrendelő igényei alapján kerülnek kiválasztásra.

kömmerling  inoutic
 KÖMMERLING  INOUTIC

DÍJMENTES AJÁNLAT KÉRÉS!

Kattintson az “Ajánlat” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Hívjon minket telefonon!

nyílászáró-kecskemét