BIZTONSÁGI BEJÁRAT AJTÓ

biztonsági-bejárati ajtó-kecskemétLegmagasabb fokú biztonság és elegancia kompromisszumok nélkül. Kínálatunkban a legszigorúbb MABISZ  biztonsági előírásoknak is megfelelő biztonsági ajtókat találja.

A Biztonsági Ajtó Kialakítása

A Biztonsági Ajtó ajtószárnya 50×50 mm-es idomacél keretre épül! A szárnykeret egy középső függőleges merevítéssel van ellátva, a szerkezetre támadási oldalon 1,5 mm-es acéllemez borítás kerül. Az acél szerkezetű biztonsági ajtószárnyakban kérésre négyszögacél rácsszerkezet kerül kialakításra. Az elkészített ajtószárny 3 db egyedi gyártású forgópántot kap, mellyel biztosan csatlakozik az acéltokhoz. Az egyedi ajtópántok magasságban állíthatóak, tehermentesítésükről acélgolyó gondoskodik. Az ajtószárnyban a zárhely akár utólagosan is szerelhető kialakítású. A zártestet teljes egészében 5 mm vastagságú páncél fúrásvédelemmel ellátott.

A Biztonsági Ajtó Tokszerkezete

A Biztonsági Ajtó dupla zártszelvény tokszerkezettel készül. A dupla zártszelvény tokszerkezet között 4 mm-es nút helyezkedik el, melybe kamrás szilikongumi profil kerül beszerelésre. A magas fokú merevség érdekében a küszöb a tokszerkezet részét képezi, ezáltal nem szerelhető. A tokszerkezet összeállítása CO védőgázas hegesztéssel, oldhatatlan kötésekkel történik.

A Biztonsági Ajtó Záródási pontjai

A biztonsági ajtó alapáron 11 (4 passzív és 7 aktív) záródási ponttal felszerelt. A 18 mm vastagságú krómozott acéltüskékből álló aktív záródási pontok a háromirányú központi trezorzár szerkezet által vezéreltek, melyek közel 4 cm mélyen hatolnak az acél tokszerkezetbe. Így gyakorlatilag lehetetlenné válik az ajtó befeszítése. A 4 db 12 mm-es acéltüskéből álló passzív záródási pontok, a zsanér oldali részen a befeszítés illetve leakasztás ellen védik az ajtót. További aktív és passzív záródási pontok kialakítása opcionálisan lehetséges, bár ez az ajtó által elért biztonságot tovább már nem növeli.
Biztonsági Ajtóink négy irányban, teljesen körben záródnak.

Biztonsági ajtó felületkezelése, egyedi igények:

Biztonsági ajtóink tokszerkezete időtálló elektrosztatikus porfestéssel van felület kezelve, mely kemencében ég rá. Az ajtószárny felületkezelése megegyezik a tokéval. Az ajtótok és ajtószárny színei a RAL K7 színskáláról Kb. 190 színárnyalat választható.

Biztonsági bejárati ajtók különböző üvegezéssel, burkolattal elérhetőek, mind színben, mind mintában számos típus áll rendelkezésre. Biztonsági bejárati ajtó típusaink kiváló hő és hangszigetelő képességgel bírnak, így helyt állnak a mai kor hőtechnikai követelményeinek is.

Az általunk forgalmazott és szerelt Biztonsági Ajtó a standard formákon kívül egyedi méretekben színekben és formákban készül. Az ajtók készülhetnek 5 mm-es akadálymentesített küszöbbel is.

A Biztonsági Ajtó szakszerű beépítése

A biztonsági ajtó tokja több oldhatatlan, hegesztett kötéssel kerül beépítésre. Alapesetben mindkét oldalon 3-3 rögzítő pontot alakítunk ki a beépítésnél. A biztonsági ajtó beépítést 12 mm-es köracél dűbelekkel végezzük betonban 15 cm, téglafalban minimum 30 cm mélyen. A köracél tüskék beépítéskor lehegesztésre kerülnek, ezek után a tüskék védelmére idomacél takarást hegesztünk fel.

DÍJMENTES AJÁNLAT KÉRÉS!

Kattintson az “Ajánlat” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Hívjon minket telefonon!

nyílászáró-kecskemét