BILLENŐ GARÁZSKAPU

garázskapu-kecskemét

BILLENŐ GARÁZSKAPU

Ez a nyílászáró típus azok számára készül, akik egy jól működő, esztétikus és megfizethető árfekvésű garázskaput szeretnének. Az általunk forgalmazott billenő garázskapuk a szabvány méreteken kívül egyedi méretre is gyártottak, így abban az esetben sem szükséges a falazaton alakítani, ha a kapunyílás nem szabvány méretű. A billenő garázskapu horganyzott idomacél szerkezetű. A billenő lapja a horganyzáson felül porszórt szinterezéssel ellátott.  rendelhetőek. A kapuk szerkezete könnyű, így kézzel is könnyen mozgathatóak.

A billenőkapu előszerelt, tartalmazza a mennyezeti rögzítőket és a falazathoz rögzítő profilokat. Kézi nyitásra alkalmas beépített zárszerkezettel, kilincsel ellátott (zárbetét nem tartozék). A zárszerkezet belülről kulcs nélkül is zárható.

Billenőkapu beépítési méretek

A billenőkapukat nyílásba, vagy nyílás mögé lehet szerelni. Nyílásba szerelés esetén oldalanként 5-5mm beépítési hézag levonása javasolt a meglévő nyílásból. Ebben az esetben a kapu szabad átjárási mérete oldalirányban 260mm-rel, magassága 160 mm-rel csökken. A billenőkaput nyílás mögé szerelve a nyílásszélességhez összesen 90mm-t, magassághoz 60mm-t kell hozzáadni. Nyílás mögé szerelés esetén a szabad átjárási méret oldalirányban 160mm-rel, magasságban 95 mm-rel csökken.

Színválaszték

A billenőkapu alapkivitelben fehér színű. Ebben az esetben a billenőlap fehér színű, míg a kapu tokja horganyzott marad. A kapuk rendelhetőek bármilyen egyedi RAL színben, vagy kétféle RENOLIT fóliával (aranytölgy, olasz dió).

Személybejáró

A személybejáró mérete 825x a billenőlap magassága. Minden esetben kifelé nyíló és a kapulap szélén van pántolva. Jobb és bal szélre rakható, középre nem. Rendelkezik zárszerkezettel (zárbetét nem tartozék), kilincsel, címkével. Normál euro profilú zárbetét kell bele. Személybejárós billenőkapunál nem kétoldali tolórudak végzik a zárást, hanem középen egy ponton lefelé záró rúd. Az aljzatban szükséges kialakítani a zárrúd befogadó helyét.

Statikai határok

A billenőkapu 2500mm szélességig 2500mm magasságig szabadon választható méretekben rendelhető. 2500mm szélesség felett a magasság nem haladhatja meg a 2125mm-t.

Fa burkolatú billenő kapu

Fa burkolat befogadására előkészített billenő keret rendelhető, mely esetben a következő szempontokat kell figyelembe venni.

Csak könnyű faburkolat használható (lambéria, vagy vékony fenyő lemez 10mm vastagságig). A súlya nem haladhatja meg az 5.5 kg/mm-t.

PROFI 3: Hőszigeteletlen billenőkapu 83.000 Ft helyett 65.000 Ft

billenőkapuKönnyen mozgatható hőszigeteletlen billenőkapu szabvány méretekben. Elsősorban azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik egyszerű, praktikus és kedvező áru billenőkaput keresnek.
A kapulap könnyű függőlegesen bordázott lemez.

A könnyű kapulap

szín

 

DÍJMENTES AJÁNLAT KÉRÉS!

Kattintson az “Ajánlat” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Hívjon minket telefonon!

nyílászáró-kecskemét