INOUTIC NYÍLÁSZÁRÓ

inoutic

Inoutic ablakrendszerek – Arcade – Prestige – Eforte

Az Inoutic műanyag nyílászárók jellemzője a minőségi kidolgozás és a nagy ellenálló képesség, kiválló ár/érték arány. A nyílászárók a legkorszerűbb gépsorokon több mint 10 éves múltra visszatekintő gyártói tapasztalatal rendelkező magyarországi üzemben készülnek.

Inoutic márkanév:

Az 50 éves múltra visszatekintő Inoutic cég a PVC alapú nyílászáró profilok egyik vezető európai gyártója. Az Inoutic márkanév német eredete a magas minőség és tartós megbízhatóság garanciája. Az Inoutic nyílászárók korszerű német technológiával, minőségi alapanyagokból készülnek, annak érdekében, hogy a legszigorúbb követelményeknek is megfeleljenek.

Inoutic színek:

A Inoutic ablakok és ajtók megjelenését nem csupán a rövid életű divathullámok befolyásolják, sokkal inkább az örök példa: a természet gazdag és harmonikus színvilága. Igény szerint különleges színhatás választható, amely optimális módon segíti az Ön ötleteit és terveit. Az Inoutic színek bármilyen építészeti stílusban megállják a helyüket. Igény szerint különleges színhatás választható, amely optimális módon segíti az Ön ötleteit és terveit.

Az Inoutic színek kiválóan kombinálhatóak a különleges megjelenés szempontjából. Különös figyelmet kapott az UV-stabilitás és az időjárással szembeni ellenálló képesség. Ezért a színek évek múlva is ugyanolyan ragyogóak, mint az első napon. Minden sorozat egy sor minőségi vizsgálaton esett át, és így nyerte el a szükséges műszaki engedélyeket és minősítéseket. A Inoutic színek ablakprofilokhoz, tolóajtókhoz és bejárati ajtókhoz is rendelkezésre állnak.

INOUTIC ARCADE OPTIMUM

arcade optimumAz Inoutic Arcade ablak rendszerek karcsú szerkezetüknek és kiváló funkcionalitásuknak köszönhetően biztosítják az ablak stabil szerkezetét és kiváló hőszigetelő tulajdonságát, mely rengeteg energiát és pénzt takarít meg.

Az Arcade sorozat profiljai műszakilag bevált klasszikusok, kedvező ár-teljesítmény arányuk miatt nagyon keresettek, formatervezésüknek köszönhetően pedig a legigényesebb esztétikai követelményeknek is megfelelnek.

Ez a sokoldalú ablakprofil teljes értékű megoldást kínál a modern épületek kialakításához.

Az Arcade rendszerrel alacsonyabb áron biztosítható a nyílászárók és homlokzatok értékes, és időtállóam elegáns kialakítása. Elképzeléseinek megvalósításához a változatos színváltozatokon kívül kétféle formai kialakításban is elérhető: Arcade profil 20°-os lejtéssel klasszikus változatban egyenes szárnnyal, illetve íves vagy szögletes vízvetős szárnnyal kerül beépítésre.

Gyártó Inoutic
Megjelenés egyenes, vízvetős
Légkamrák száma 5 db
Vasalat típusa Maco Multimatic
Tömítés 2x
Üvegezés 24-40 mm
Hőszigetelés U= 0, 74 W/m2K
Hangszigetelés 44 dB

INOUTIC PRESTIGE BALANCE

prestige balanceA harmonikus formai kialakítás magas fokú funkcionalitással, fokozott hangszigeteléssel és kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal ötvöződik., így megfelel az energiahatékonysági szabványok jelenlegi követelményeinek.

Ha összehasonlítjuk az egyszerű üvegezésű ablakokat az Inoutic ablakok minőségi hőszigetelő üvegezésével, akkor megállapíthatjuk, hogy a fűtési költségek akár 40%-kal is csökkenthetők.

A Prestige ablakprofilok három különböző formai kialakításban érhetők el: lekerekített, klasszikus, vagy szögletes változatban, és mindez széles perspektívájú színválasztékban vagy alumínium burkolattal elérhető, az egyedi igények is kielégíthetők a 40 féle színes fóliának köszönhetően.

A Prestige rendszer keretében bejárati ajtót és tolóajtót is kínálunk.

Gyártó Inoutic
Légkamrák száma 6 db
Vasalat típusa Roto NT
Tömítés 3x
Üvegezés 24-38 mm
Hőszigetelés U= 0, 77 W/m2K
Hangszigetelés 47 dB

INOUTIC EFORTE EVOLUTION

eforte evolutionAz inoutic Eforte ablakrendszer a hagyományos acélmerevítéssel és kiegészítő hőszigetelő elemek nélkül egyedülálló, Uf = 0,95 W/m2K tok hőátadási értéket ér el, így könnyen megfelel az előírások által támasztott követelményeknek. A passzívház ablakaira vonatkozó szabvány így nagyon kedvező áron elérhető hagyományos hármas üvegezés alkalmazása mellett.

Az új Inoutic üvegezés ragasztási technológiával akár 2,6 m magasságú ablakok is kialakíthatók. Ezzel a technológiával speciális, fokozottan erős biztonsági és szigetelő üveggel is megvalósítható az üvegezés, akár 56 mm szélességig, így bármilyen igényhez képes alkalmazkodni.

Az ablaktok színeinek és dekorjainak nagy választéka lehetővé teszi bármely kívánságának teljesítését, beleértve a passzív házak homlokzatának egyedi kialakítását is, akár utólag is felszerelhető alumínium burkolattal is, anélkül, hogy le kellene mondania a műanyag ablakok nyújtotta előnyökről.

Gyártó Inoutic
Megjelenés egyenes
Légkamrák száma 6 db
Vasalat típusa Maco Multimatic
Tömítés 3x
Üvegezés 50 mm
Hőszigetelés U= 0, 74 W/m2K
Hangszigetelés 47 dB

DÍJMENTES AJÁNLAT KÉRÉS!

Kattintson az “Ajánlat” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Hívjon minket telefonon!

nyílászáró-kecskemét