MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓ

műanyag-bejárati ajtó-kecskemét

Cégünk által forgalmazott és szerelt műanyag bejárati ajtók több féle profilszélességgel, üvegezéssel, széles színválasztékban és számos kiegészítővel rendelhetőek. Műanyag bejárati ajtóink előnye a kiválló hőszigetelés és a gondozásmentes használat.

Műanyag bejárati ajtó alapvetően három féle változatban rendelhető. Az elő amikor a bejárati ajtó teli üveges, vagy teli síma felületű paneles változatú. A második válttozatban a szárnyba kerülnek szárnyosztók az osztások között üveg, vagy panel betétekkel és ezek kombinációíval. A harmadik esetben a bejárati ajtó szárnyban valamilyen mintázattal kialakított panel kerül a mintákban szintén üveggel, vagy teli kivitelben.

A műanyag bejárati ajtó üvegezése lehet két, vagy háromrétegű hőszigetelt változat, víztiszta, vagy nem átlátszó katedrál, fényvisszaverő, hanggátló és biztonsági kivitelű is. A műanyag bejárati ajtóba kerülő panelek is lehetnek különböző, általában az üvegezéssel megeggyező vastagságúak, lehetnek mdf, vagy acéllemez merevítéssel ellátottak, PVC, HPL, vagy alumínium felületűek.

Egy korszerű, minőségi műanyag bejárati ajtó rendelkezik a következő elemekkel, melyek a tartós, biztonságos használatot szavatolják.

  • Szélesített ajtó tok és szárny profil
  • Erős zártszelvény acélmerevítések a tokban és szárnyban
  • Műanyag, vagy acél saroktuskók a szárnyban
  • Hőhídmentes alumíniumküszöb
  • Legalább 3 db minimum 120 Kg terhelhetőségű ajtópánt/ szárny

DÍJMENTES AJÁNLAT KÉRÉS!

Kattintson az “Ajánlat” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Hívjon minket telefonon!

nyílászáró-kecskemét