KÖMMERLING NYÍLÁSZÁRÓ

műanyag-nyílászáró-kecskemét

A KÖMMERLING rendszerszemlélete nem csak a műanyag nyílászáró termékkínálat harmonikus egységét foglalja magába, hanem a termékek állandó figyelemmel kísérését a kutatás-fejlesztéstől, a gyártáson keresztül, egészen a szakszerű felhasználáson át, végül a környezetbarát újrahasznosításig terjed.

A KÖMMERLING műanyag nyílászáró termékek környezetbarát tulajdonságai már a nyersanyagok megfelelő kiválasztásánál kezdődnek. A profilgyártás mindig a megfelel a legújabb technikai innovációknak és törvényi előírásainak. A műanyag nyílászáró gyártó kötelezi magát, hogy a régi PVC ablakokat és gyártási maradékokat a működő alapanyag körforgásba visszajuttat. A csomagolóanyagokat egy zárt körforgásban újrahasznosítják.

A minden részletében követhetõ minõségbiztosítási rendszer, a termékfejlesztéstõl az értékesítésig. A műanyag nyílászáró termékek rendszeres bevizsgálását független vizsgáló intézet végzi. A számos felhasználási és kialakítási lehetőség mellett a műanyag nyílászáró termékcsoportok hosszú élettartama, a szívós kivitele és minimális karbantartási igénye mind a gazdaságosságot hivatottak szolgálni.

KÖMMERLING 88 PLUSZ

kömmerling88

Nagyobb méretű szerkezetnek köszönhetően vastagabb szerkezetű üveget is képes befogadni, így pl. a háromrétegű thermo üveg esetén 0.5 W/nmK értékig növelhető az üveg hőszigetelése.
Német gyártású profilrendszer egyenes vonalú szárnyforma, melynek beépítési mélysége 88mm, 6 légkamrás, középtömítéses profilrendszer, 3 körbenfutó gumitömítéssel.
A Winkhaus activPilot, német vasalatrendszer és az alapfelszereltségben a műanyag nyílászáróhoz alsó acél kiemelésgátló, 4 fokú mechanikus résszellőző, hibás-működtetés gátló, szárnyráemelő funkció, nagyobb szárnyaknál progresszív szárnybehúzó tartozik. Normál erkélyajtók esetén, beépített csappantyúval, HOPPE és ROTO ablakkilincsekkel.
Az üvegezés alapfelszereltségben 44mm vastagságú, meleg peremes, 3 rétegű hőszigetelt üvegezés, melynek melegperemes távtartókkal a hőszigetelő értéke Ug=0.5 W/m2K. Opcióban választható egyéb 3 rétegű üvegezés is. Víztiszta üveglapok kombinálhatóak katedrál, nem átlátszó üvegekkel is.
A gumitömítés alapfelszereltségben fehér profilszínnél papirusz fehér, behúzott gumitömítés. Fóliás profiloknál fekete gumitömítéssel a színes oldalakon.

Prémium termék igényes vásárlóknak.

Gyártó Kömmerling
Megjelenés egyenes
Profil beépítési mélysége 88 mm
Profil osztálya B osztály
Légkamrák száma 6 db
Gumitömítések száma 3 tömítés
Vasalat típusa Winkhaus activPilot
Résszellőző 4 fokú mechanikus résszellőző
Üvegezés 44mm-es, meleg peremes, 3 rétegű hőszigetelt üvegezés
Hőszigetelés U= 0, 77 W/m2K
Hangszigetelés 44 dB

KÖMMERLING 76

kömmerling76Ebben a műanyag nyílászáróban, az ablakrendszerekben trendteremtő, dupla tömítésű rendszer található, mely az áttörő, új fejlesztéseknek köszönhetően 76 mm beépítési mélységgel rendelkezik. A kiemelkedő hőszigetelő tulajdonság mellett, a karcsú vonalvezetésű profil, fokozott statikai jellemzőkkel is bír a műanyag nyílászárók között. Az új technikai tulajdonságoknak köszönhetően a Kömmerling 76 mm profilcsaládnál a korábbi rendszerekénél jobb értékek lettek elérhetőek.
A tok és a szárnykombinációnak köszönhetően a keret vastagsága kevesebb, mint 108 mm, a keret és a gumiprofil vastagság pedig kevesebb, mint 126 mm.
Kiváló minőségű, korszerű, 5 légkamrás műanyag nyílászáró rendszer a Kömmerlingtől

Gyártó Kömmerling
Megjelenés egyenes
Profil beépítési mélysége 76 mm
Profil osztálya A osztály
Légkamrák száma 5 db
Gumitömítések száma 2 tömítés
Vasalat típusa Winkhaus activPilot
Résszellőző 4 fokú mechanikus résszellőző
Tömítés 2x
Üvegezés 24mm-es, 2 rétegű hőszigetelt üvegezés
Hőszigetelés U= 0, 92 W/m2K
Hangszigetelés 47 dB

DÍJMENTES AJÁNLAT KÉRÉS!

Kattintson az “Ajánlat” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Hívjon minket telefonon!

nyílászáró-kecskemét