SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU

Szekcionált Garázskapu Kecskemét

SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU

Szekcionált garázskapu kínálatunkat a magas minőség, sokrétűség jellemzi. Folyamatosan dolgozunk az ár-érték arány maximalizálásán, vásárlóink és szerelőink visszajelzései alapján igyekszünk biztosítani garázskapuink mindennapi tökéletes, megbízható működését és használatát, akár kézi, akár motoros mozgatással kerültek beszerelésre. A szekcionált garázskapuk hőszigeteltek, kétoldalt acéllemez borítású panelekből készülnek, csendes működésűek, biztonságosan üzemeltethetőek, esztétikusak, könnyedén automatizálhatóak, egyéni igények alapján gyárthatóak, akár nagyon nagy méretű kapuk is megvalósíthatóak szekcionált garázskapu kivitelben.

Szekcionált garázskapu panelek és színek:

A szekcionált garázskapu panelek alapszíne a fehér, de rendelhető többféle mintázattal, különböző, több mint 80 féle fóliázással és bármilyen RAL színre festve. Egyedi elképzelés alapján is elérhető, akár egyedi festés is kerülhet a garázskapukra. Az egyedi  rendeléseknél hosszabb gyártási idővel kell kelkulálni.

Szekcionált garázskapu biztonsági kiegészítők:

A szabványoknak megfelelő szekcionált garázskapu paneljei ujjbecsípődés védett kialakításúak,  a kapu rendelkezik rugótörés védővel, minimum két darab bowden emeli a kapu paneleket. A garázskapu vasalatának kialakítása minimálisra csökkenti a működtetés során bekövetkező véletlen balesetek, mint például végtagok becsípődésének, beakadásának esélyét.

A szekcionált garázskapu különböző bevilágító ablakokkal, vagy személybejáró ajtóval is ellátható, akár alacsony küszöbbel is. Biztonsági kiegészítők alaptartozékként a rugótörés védőis kaphatók a szekcionált kapukhoz, mint például a fotocella pár, tolórekesz vagy a kulcsos cilinderzár.

Beépítés:

Szekcionált garázskapu a garázs belső falsíkjára kerül felszerelésre. A nyílásméreten kívül oldalanként - vasalat típustól függően -minimum 80-100 mm szabad helynek kell lennie, míg a nyílás felett kézi működtetés esetén minimum 70 mm, motoros működtetés esetén minimum 110 mm hely szükséges. Fontos, hogy a garázskapu útjába ne lógjón be semmilyen akadály, ne nyíljon rá ablak, vagy ajtó.

Az elegáns automata szekcionált kapu függőlegesen felfelé nyílik. Így nagyobb tér áll rendelkezésre a garázsban és a garázs előtt is, valamint a teljes áthajtóút szabaddá válik. A szekcionált kapuk beépítésénél a nyílás alakja nem játszik szerepet, valójában mindegy, hogy a nyílás négyszögletes, letört-sarkú, körszegmenses vagy köríves formájú, így ideális megoldást jelentenek garázskapu felújítás és csere esetén is.

szekcionáltgarázskapu-kecskemét

DÍJMENTES AJÁNLAT KÉRÉS!

Kattintson az “Ajánlat” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Hívjon minket telefonon!

nyílászáró-kecskemét