TETŐTÉRI ABLAKOK

tetőtéri-ablak-kecskemét

A Velux az egyik legrégebbi tetőtéri ablak gyártó cég európában Belgiumi székhellyel. A Velux márkanév magyarországon egyet jelent a minőségi tetőtéri ablak fogalmával, melyet a piacon eltelt időnek és a Velux tetőablak magas minőségének köszönhet. Ezen  nyílászárók finom kialakításúak, személyre szabva az Ön igényeinek megfelelően. A minőség elsőbbséget élvez, legyen szó fából készült billenő tetőablakról, panorámaablakról, térdfalablakról vagy akár tetőerkélyről, 3-10 év jótállást vállalunk termékeinkre.

Az ablakok működtetése

Billenő tetőtéri ablak, a mindennapi használatra tökéletesen megfelelve, könnyen és egyszerűen tisztítható. A billenő-felnyíló tetőtéri ablakok nagyobb belső teret tesznek lehetővé, a nagyobb kilátás élménye mellett. Tetőtéri ablakunk többsége automatizálható.

Anyagválaszték

Fafelületek, természetes megjelenéssel, környezetbarát lakkozással és felületkezeléssel. Poliuretán burkolat, mely könnyen tisztítható, és egyenletessé, időtállóvá teszi a színeket.

Üvegtípusok

Egyszerű, valamint edzett vagy ragasztott biztonsági tetőtéri ablaküvegezések, a biztonsághoz mérten. Elérhető emelt UV-védelemmel, esőzajcsökkentéssel ellátott üvegezés is.

DÍJMENTES AJÁNLAT KÉRÉS!

Kattintson az “Ajánlat” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Hívjon minket telefonon!

nyílászáró-kecskemét